Marketing

Ons product, uw merk

AVZ wil haar klanten op allerlei manieren ondersteunen. Een van deze manieren is het concept ‘ons product, uw merk’. Als assembleur van onze systemen heeft u de vrijheid om uw eigen merknaam en/of bedrijfsnaam aan het systeem te verbinden. U kunt echter ook kiezen voor de, veelal geregistreerde, merknamen van AVZ. Door gebruik te maken van deze exclusieve merknamen, zoals Cubola, SolidScreen en Tibelly, profiteert u van actuele documentatie en de naamsbekendheid van het merk. 

Documentatie

Naast onze catalogi is van vrijwel ieder systeem een actuele consumentenbrochure beschikbaar. Deze brochure is voorzien van mooie sfeerbeelden en alle benodigde informatie voor de consument. Uiteraard stellen wij deze graag ter beschikking aan onze klanten. Indien gewenst is de documentatie te voorzien van het eigen bedrijfslogo, contactinformatie en waar mogelijk de huisstijl kleuren. U vindt een overzicht van onze documentatie op de downloads pagina

Showroom

Ook bij de inrichting van uw showroom helpen wij u graag. Wij bieden geen volledige showroomsystemen, maar denken liever met u mee over wat het beste past in uw showroom en assortiment. De afdeling verkoop en uw vertegenwoordiger informeren u graag over de mogelijke showroommodellen.

Van de merken Alulux, Aurora en Tibelly biedt AVZ verschillende promotionele middelen, waaronder showroomdisplays. Meer informatie hierover vindt u op de marketingpagina’s van Alulux, Aurora en Tibelly.