Altera

Unieke eigenschappen

Onder het Altera lamellendak is het zowel op een zonnige als een regenachtige dag genieten. Het elegante ontwerp van deze flexibele buitenruimte sluit naadloos aan bij vrijwel iedere situatie. 

  • Vrijstaand en muurmontage
  • Koppelbaar
  • Uitstekende afwatering
  • Te voorzien van SolidScreen
  • Eenvoudige montage

Productomschrijving

Het Altera lamellendak is een betrouwbare, moderne en montagevriendelijke bescherming tegen zon en regen. De sterke en elegante aluminium constructie kan zowel vrijstaand als tegen de wand gemonteerd worden en is eindeloos koppelbaar. De Altera is ontworpen en ontwikkeld met het oog op montagevriendelijkheid en gebruiksgemak.

De duurzame aluminium lamellen kantelen in vrijwel iedere gewenste positie en zorgen voor een mooi lichtspel op het terras. Het kantelen van de lamellen gaat zeer eenvoudig middels elektrische bediening of automatisch met een zon- en windsensor.
Naast bescherming tegen zonlicht wordt ook een regenbui met gemak geweerd. De lamellen zijn voorzien van speciale rubbers, welke voor een nagenoeg waterdicht systeem zorgen en contactgeluid voorkomen. Bovendien heeft het lamellendak een geïntegreerde goot, waardoor het regenwater afgevoerd wordt.

Door het systeem uit te breiden met een SolidScreen is het terras ook aan de zijkanten goed beschermd tegen wind, zon en regen. Dit maakt de Altera tot de ultieme flexibele buitenruimte. 

Technische specificaties

Maximale afmeting
(b x d)
4000 mm x 4000 mm
KoppelbaarJa
Kleur profiel RAL 9010, RAL 7016 structuur en onbewerkt

 Leverbaar begin 2019