Dankzij het one-stop-shop concept kunt u bij AVZ terecht voor al uw zonweringbenodigdheden. Zo ook de volledige collectie Tibelly zonweringdoek. Het zonweringdoek levert AVZ als:

  • Doek op rol
  • Geconfectioneerd doek met of zonder rits
  • Doek op buis

Met name tijdens het hoogseizoen is de levering van doek op buis een populaire optie. AVZ neemt u deze tijdrovende bewerking graag uit handen. Wij zagen de stalen buis op maat, reinigen deze en trekken het doek op de buis. Desgewenst is uw order te combineren met overige bestelde materialen. Naast Tibelly zonweringdoek zijn andere doekcollecties op aanvraag leverbaar.

Acryldoek

Acryldoek is een van de meest toegepaste typen doek, gezien deze voor vrijwel ieder type zonwering geschikt is. Tibelly acryldoek voldoet aan uiterst strenge technische eisen en wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid.

Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn. Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd.
Tibelly acryldoek is toe te passen in vrijwel ieder zonweringsysteem binnen het buitenzonwering assortiment van AVZ.

Screendoek

De Tibelly screendoekcollectie wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft. Dankzij de speciale pvc coating hebben de uiterst sterke garens een zeer lange levensduur.

Tibelly Sergé screendoek past uitstekend in de SolidScreen. De collectie omvat 40 kleuren en dessins, welke goed te combineren zijn met de omkasting- en kozijnkleur. Naast Sergé biedt AVZ ook Tibelly ecole1% screendoek. Dit doek heeft een minder open structuur en beschermt daardoor nog beter tegen hinderlijk zonlicht. Ideaal zonweringdoek voor scholen en kantoren, waar veel met digiborden en beeldschermen gewerkt wordt. 

Tibelly marketingondersteuning

Sinds de oprichting van Tibelly in 2000 heeft dit doekenmerk van AVZ een stevige positie verkregen in de zonweringmarkt. De kwalitatief hoogwaardige acryl- en sergédoeken zijn in ruim 127 kleuren en dessins verkrijgbaar. Als leverancier van Tibelly, profiteert u daarnaast van professionele marketingondersteuning. Zo ondersteunt AVZ u graag, onder andere door het beschikbaar stellen van marketingmaterialen. Hier leest u meer over op de Tibelly marketingpagina.