Veelgestelde vragen

Direct antwoord op uw vraag

Indien u AVZ onderdelen koopt, dan heeft u toegang tot exclusieve content zoals handleidingen, certificaten en logo’s. U vraagt uw inloggegevens aan via uw vertegenwoordiger of de collega’s van de binnendienst. 

IBAN: NL04 INGB 0663 0611 99
BIC: INGBNL2A
BTW: NL 0013 49429B01
EORI: NL 001349429

Op alle transacties zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder dossier nr. 17023736

Ons bezoekadres:
Kanaaldijk 11
5683 CR Best
 

Onze voorkeur gaat ernaar uit om uw factuur digitaal te ontvangen via [email protected] Indien u de factuur per post aan ons verzendt mag u deze richten aan Aluminium Verkoop Zuid B.V., Postbus 37, 5680 AA Best, Nederland.

Een selectie van onze systemen leveren wij op maat gemaakt:

Voor de overige op maat gemaakte systemen kunt u terecht bij ons dochterbedrijf Smits Rolluiken en Zonwering B.V.

Het is tevens mogelijk om aluminium profielen voor u op maat te zagen. Meer hierover leest u bij bewerkingen

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Sinds 2000 testen wij onze zonweringsystemen dan ook in samenwerking met TÜV-Nord. De systemen worden aan de hand van de geldende DIN-normen, afhankelijk van het systeem, getest op levensduurklasse, waterlastklasse en winddrukklasse. Daarnaast voldoen onze systemen aan de eisen van de verplichte CE-markering. 

Voor een aantal van onze systemen zijn aanvullende tests uitgevoerd. Zo is de SolidScreen door het Von Karman instituut uitvoerig getest in de windtunnel. Deze zonwering is getest tot de maximale kracht van de windtunnel, namelijk 145 km/h, en was na afloop nog volledig functioneel.
Reflex levert het RE 1000 rolluik. Dit rolluik is als enige rolluik voor de particuliere markt voorzien van een SKG veiligheidskeurmerk. 

Vandaag besteld is de volgende (route)dag in huis! Van artikelen die niet standaard zijn of die op maat worden gemaakt is de levertijd in overleg.

Ook internationale bestellingen leveren wij zo snel mogelijk direct uit voorraad. De levertijd is echter afhankelijk van het land en de hoeveelheid bestelde onderdelen.

Als extra service biedt AVZ de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij onze afhaalbalie.

Het afhalen van uw bestelling is mogelijk via onze afhaalbalie. Deze is iedere werkdag geopend van 08:00 - 12:00 en van 13:00 - 16:30.

Als groothandel leveren wij enkel aan branche gerelateerde bedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Indien u als particulier profielen, onderdelen of complete systemen van ons wenst te kopen, dan kunt u deze verkrijgen via een van onze afnemers. Een beknopt overzicht hiervan vindt u op de dealerlocator van Tibelly zonweringdoek, de dealerlocator van Alulux rolluiken en op de dealerlocator van Aurora horren

Bent u particulier?

Als groothandel leveren wij enkel aan branche gerelateerde bedrijven, die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Indien u als particulier profielen, onderdelen of complete systemen van ons wenst te bestellen, dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze dealers. Een beknopt overzicht hiervan vindt u op de dealerlocators van Tibelly zonweringdoek, Aurora horren en Alulux rolluiken.

Maak kennis met AVZ