KlantConma
ProjectTuininrichting
Systemen AVZCubola Solidare en 2x SolidScreen
OpleveringOktober 2017

 

Vanwege ons hoogwaardige assortiment en wereldwijde aanwezigheid, hebben wij door de jaren heen een internationaal klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Tot deze klanten behoort ook het Zwitserse Conma. Zij ontwerpen luxe en stijlvolle tuinen en verzorgen tevens op maat gemaakte inrichting. Van meubels tot natuurlijk de zonwering!

In de Cubola hebben zij de ideale (vrijstaande) design zonwering gevonden, waardoor de klanten langer van het buitenleven kunnen genieten. ‘s Ochtends vroeg ontbijten of ‘s avonds relaxen na een dag hard werken. Dankzij de flexibiliteit van de Cubola kan het allemaal. Het innovatieve zakkende systeem aan de voorzijde beschermt tegen de (laagstaande) zon en zorgt voor een goede afloop van het regenwater. 

Wat deze Cubola extra bijzonder maakt is het Solidare ritssysteem. Het doek is voorzien van een rits, waardoor deze strak in het systeem loopt en licht- of regeninval tot het verleden behoort. Deze Cubola Solidare is bovendien voorzien van SolidScreens met fris groen screendoek van Tibelly. Dit geeft niet alleen kleur aan de tuin, maar zorgt ook voor privacy en bescherming tegen de wind en zon. Ongeacht of de zon laag staat, het wat harder waait dan normaal of als er een lichte regenbui over komt. De Cubola Solidare zorgt voor bescherming en is een aanwinst voor iedere tuin. Made with love by Conma!

Lees meer over de Cubola Solidare.