Solidare zonweringsysteem

20/3/2017 Productnieuws Nieuwsoverzicht

Solidare, de solide schaduwbrenger van formaat.

Het is dé nieuwe multifunctionele terraszonwering van AVZ. Door het unieke design is de Solidare als verandazonwering, pergolazonwering en als vrijstaande Cubola zonwering te monteren.

Wat de Solidare daarnaast zo bijzonder maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek, bekend van ons SolidScreen systeem. Het doek zit daardoor strak in de Solidare. Nooit eerder is deze techniek toegepast in onze terraszonwering, tot nu!

Het basissysteem

Aan de basis van alle varianten staat het Solidare systeem. De rits zorgt altijd voor een strak gespannen zonweringdoek, maar u kunt de Solidare ook monteren zonder de ritstechniek.

Voordelen ritstechniek

  • Rondom ingesloten doek voorkomt afhangende zijkant
  • Strak doek dat significant minder doorhangt
  • Geen lichtinval tussen doek en geleider

Onafhankelijk van de toepassing is de Solidare zonwering te bedienen met een elektrische aansturing, zoals een muur- of wandschakelaar, afstandsbediening of app. De Solidare is per type verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Uitvoeringen

U kunt het Solidare systeem toepassen als:

U leest meer over de Solidare zonwering in onze consumentenbrochure.

Voor aanvullende informatie neemt u contact op met een van onze medewerkers: +31 499 328 600.

De eerste Solidare zonweringsystemen zijn inmiddels toegepast op verschillende locaties in Nederland. Bekijk onze Solidare video voor een korte impressie.