Aanpassing beleid coronavirus

20/5/2020 Bedrijfsnieuws Nieuwsoverzicht

Inmiddels is het omgaan met het coronavirus en bijbehorende maatregelen, onderdeel geworden van onze samenleving en onze bedrijfsvoering. Door het goed naleven van de maatregelen die wij hebben getroffen en de manier waarop wij het een en ander hebben ingericht kunnen ook wij, in lijn met het landelijke beleid, enkele van onze maatregelen versoepelen.

Met inachtneming van de landelijke richtlijnen en het continu waarborgen van een veilige werkomgeving van onze medewerkers, zullen onze accountmanagers vanaf 25 mei aanstaande weer relaties gaan bezoeken en kunnen ontvangen.

Onder strikte voorwaarden wordt per 25 mei aanstaande ook onze afhaalbalie weer geopend. Voor het afhalen van goederen gelden de volgende richtlijnen:

  • Bestellingen dienen vooraf aan de verkoopafdeling doorgegeven te zijn (aan de afhaalbalie is het plaatsen van een bestelling niet mogelijk);
  • Na het plaatsen van uw bestelling wordt bevestigd wanneer uw bestelling gereed zal zijn om af te halen;
  • Aan de afhaalbalie zijn enkel pinbetalingen mogelijk, contante betaling wordt niet geaccepteerd;
  • Bij de afhaalbalie mogen maximaal 2 klanten tegelijk naar binnen (maximaal 1 persoon per klant);
  • Bij het laden wordt verder geen handmatige assistentie verleend. Waar van toepassing worden pakketten met de heftruck geladen;
  • De afhaalbalie is op werkdagen geopend van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Onze maatregelen rondom rembourszendingen kunnen nog niet worden versoepeld.Tot nader bericht zijn rembourszendingen dan ook nog niet mogelijk.

Ondanks de maatregelen die wij in acht nemen, slagen wij er nog steeds in uw bestelling op de voor u vertrouwde routedag aan te leveren. Door de enorme toenemende vraag wordt dit echter een steeds grotere uitdaging. Om ervoor te kunnen zorgen dat u uw bestelling op de eerst volgende routedag krijgt zijn wij genoodzaakt het uiterste bestelmoment met 1 werkdag te vervroegen.

Door de aanhoudend uitzonderlijke situatie bestaat nog steeds de mogelijkheid dat levertijden van specifieke producten en productgroepen kunnen oplopen door vertragingen bij onze leveranciers. Mogelijke afwijkende levertijden als ook overige afwijkende condities worden met u besproken als dit aan de orde is voor uw bestelling.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en houden u uiteraard bij veranderingen op de hoogte.