Motoren en besturingen

Comfort, energiebesparing en veiligheid. De motor en bediening spelen daarbij een belangrijke rol. AVZ levert motoren en bedieningen van de bekende merken ASA en Somfy direct uit voorraad, geschikt voor zowel rolluiken als buitenzonwering. 

Voor deze systemen heeft u de keuze uit bedrade bediening met een wandschakelaar of onbedrade bediening middels een handzender, tijdklok, of zon-, wind- en regensensor. Somfy biedt daarnaast de innovatieve io-homecontrol motoren, voor bediening via uw smartphone of tablet. 

ASA motoren 

Motoren van het Italiaanse merk ASA zijn al vele jaren een begrip in onze markt. Als exclusief distributeur in de Benelux bieden wij u deze betrouwbare buismotoren met zowel bedrade als radio technologie. Vrijwel alle motoren zijn van toepassing in rolluiken en ook zeer geschikt voor onze verschillende typen buitenzonwering.
Een van de laatste ontwikkelingen van ASA is de LP&S-R rolluikmotor. Deze plug and play motor is zeer gemakkelijk en snel te installeren, zoals je kunt zien in onze instructievideo. Lees verder.

Somfy motoren

Somfy is wereldwijd bekend als het gaat om de elektrische bediening van zonwering, rolluiken, garagedeuren etc. Dit gerenommeerde merk heeft een uitgebreid programma buismotoren en bedieningen en is zeer innovatief. Naast bediening middels een wand- of afstandsbediening biedt Somfy tevens io homecontrol. Met dit huisautomatiseringsysteem zijn zowel de Somfy motoren als apparatuur van io-homecontrol partners te bedienen, zoals de airco en verwarming.