Solidare verandazonwering

Indien men al beschikt over een veranda, maar de zonwering nog ontbreekt biedt de Solidare uitkomst. Dit systeem monteert u op (Solidare Veranda) of onder (Solidare Verso) de veranda.

Wat de Solidare daarnaast zo bijzonder maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek, bekend van ons SolidScreen-systeem. Dit maakt het tot een windvaste en duurzame verandazonwering, waarbij het doek nog strakker in het systeem gespannen is dan bij de Summerlight. U kunt de Solidare tevens monteren zonder toepassing van de ritstechniek.

Unieke eigenschappen

De Solidare Veranda en Solidare Verso hebben een eigen kastvorm. Aan de basis van beide varianten staat echter het Solidare-systeem met ritstechniek. Naast terrasoverkappingen is de Solidare ook uitstekend geschikt voor serres, lichtstraten en grote dakramen.

  • Rondom ingesloten doek voorkomt afhangende zijkant
  • Strak doek dat significant minder doorhangt
  • Geen lichtinval tussen doek en geleider

Onafhankelijk van de toepassing is de Solidare zonwering te bedienen met een elektrische aansturing, zoals een muur- of wandschakelaar, afstandsbediening of app. De Solidare is per type verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Technische specificaties

Solidare Veranda

Maximale afmeting
(breedte x uitval)
6000 mm x 5000 mm
Kleur omkastingRAL 9010, RAL 9001 en RAL 7016 structuur
KoppelbaarJa
Type doekAcryldoek

Solidare Verso 

Maximale afmeting
(breedte x uitval)
6000 mm x 4000 mm
Kleur omkastingRAL 9010, RAL 9001 en RAL 7016 structuur
KoppelbaarNee
Type doekAcryldoek

Solidare, a solid zip technology

De Solidare is de uitkomst van onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van professionele zonweringsystemen voor zelfassembleurs en monteurs. De onderdelen van de Solidare familie zijn te verwerken tot: